Liellopu gaļas kotletes

Sastāvdaļas

1. Liellopa gaļa
500 g
2. Šampinjoni
100 g
3. Sīpols
1 gab
4. Ola
1 gab
5. Sasmalcināti pētersīļi
2 ēd.k.
6. Kečups
3 ēd.k.
7. Paprika
1 gab
8. Puravs
1 gab
9. Sāls, malti melnie pipari

Darbības:

Sīpolu nomizo, sasmalcina, apcep.

Pievieno sasmalcinātus šampinjonus un turpina cepšanu.

Maltajai gaļai pievieno atdzisušus saceptos sīpolus, sēnes, olu, sasmalcinātus pētersīļus, kečupu, garšvielas un visu samīca.

Veido mazas kotletītes un apcep no abām pusēm sakarsētās taukvielās.

Paprikai izņem sēklas un sagriež strēmelītēs, puravu sagriež ripiņās, abus apcep.

Karstumizturīgā ietaukotā formā liek kotletītes, pārliek apceptos dārzeņus, liek cepeškrāsnī izkarsēties.

Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai vārītiem dārzeņiem.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *